Наталия Бочкарева, бизнесдама и дъщеря на бившия губернатор на Пензенска

...
 
Наталия Бочкарева, бизнесдама и дъщеря на бившия губернатор на Пензенска
Коментари Харесай

Откриха мъртва дъщерята на приближен до Владимир Путин

 

Наталия Бочкарева, бизнесдама и щерка на някогашния губернатор на Пензенска област, е открита мъртва в жилището си в центъра на Москва, съобщи организация ТАСС, представена от 24 часа.

„ Портиерката на жилищната постройка се е свързала със службите предходния ден, с цел да заяви, че Наталия Бочкарева не отваря вратата на жилището си. Преди това Бочкарева се оплаквала от здравословни проблеми. Властите разрушават вратата и намират бизнесдамата мъртва “, споделя комшия пред ТАСС.

По тялото на Бочкарева не са открити следи от насилствена гибел. Точната причина за гибелта ще бъде открита по време на съдебно-медицинската експертиза.

„ По предварителни данни, гибелта може да е настъпила в резултат на остра сърдечна непълнота “, допълнил представител на службата за незабавна помощ.

Наталия Бочкарева е щерка на някогашния губернатор на Пензенска област Василий Бочкарев. Притежавала е дялове в хлебопроизводителни и дървопреработвателни предприятия, написа NOVA.

 

В последно време е живяла в Москва. През 2021 година медиите писаха, че Бочкарева дала 16 млн. рубли на измамници, които дали обещание да решат персоналните ѝ проблеми

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР